A legjobb dolog ami az otthonoddal történhet

Szolgáltatások

Szobafestés

Finibus Bonorum
2022.12.28 17:41
Szobafestés

                                                             Szobafestés


A lakás belső legnépszerűbb díszítő módja a szobafestés és a tapétázás. Nagy előnyük, hogy az egyszerű alapanyagokból korlátlan számú variációt hozhatunk létre. Követhetjük a legújabb trendet lakásunk falait tekintve.

A lakberendezés egyik módja az önkifejezésünknek. A megfelelő anyagok, színek és minták kiválasztása rendkívül fontos, befolyásolja hangulatunkat, belső tereinket optikailag módosíthatja, ill. növeli otthonunk értékét.

De a szobafestést és tapétázást megelőzi a tervezés, melyre különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Színek kiválasztása:
Egy helység színeinek kiválasztása során sok szempontot figyelembe kell vennünk. Természetesen a megrendelő igényeit szem előtt tartva el kell döntenünk, hogy a lakásfelújítás alkalmával tágítani ill. szűkíteni szeretnék a teret, meleg vagy hűvös szobát szeretnénk, nyugtató vagy energikus színeket szeretnénk használni. Mindezt egyeztetve elérhetjük, pl. hogy kis alapterületű, kevés napfényhez jutó szobánkból, kellemes melegebb nagyobb teret nyerjünk.

A jó minőségű munka egyik előfeltétele a sima falfelület, egyaránt fontos szobafestésnél és tapétázásnál is. Az egyenletes felület eléréséhez általában elég enyhe csiszolás, letisztítás és a glettelés. Majd következhet a tisztasági festés.
Az elvégzett munkálatok után takarítást végzünk és a keletkezett sittet, törmeléket elszállítjuk.